Skupština Zajedničkog veća opština

Skupština Zajedničkog veća opština

Vukovar, 30.6.2022 – Održana je izveštajna Skupština Zajedničkog veća opština na kojoj su, između ostalog, izabrani novi predsednici dva odbora, kao i laureati koji su dobili priznanja.

Dnevni red Skupštine sadržavao je 10 tačaka dnevnog reda: Usvajanje skraćenog Zapisnika sa prethodne Skupštine, usvajanje Izveštaja o radu i finansijskog izveštaja za 2021. godinu, informacija o izvršenom Revizorskom uvidu, donošenje Odluke o usvajanju Strateškog plana ZVO-a za period 2022-2026, donošenje Odluke o imenovanju predsednika odbora ZVO-a, donošenje Odluke o prihvatanju izveštaja o radu i finansijskog izveštaja Ustanove u oblasti kulture „Srpski kulturni centar“ za 2021. godinu, donošenje Odluke o dobitnicima Plakete i Povelje ZVO-a i tačka razno.

Skupština Zajedničkog veća opština

Nova predsednica Odbora za medije, veru i informisanje je Jadranka Jaćimović Ivan, a novi predsednik odbora za Kulturu i sport je Veljko Maksić.

Dobitnica Plaketu Zajedničkog veća opština je Mara Bekić Vojnović, dok je Povelju dobio Dečiji vrtić „Zlatokosa“ iz Borova.

Ostale vesti