ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ФУДБАЛСКОГ КЛУБА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЗАЈЕДНИЧКОМ ВЕЋУ ОПШТИНА

Вуковар, 21.01.2022 - Висока делегација фудбалског клуба Црвена Звезда, на челу са председником Светозаром Мијаиловићем, посетила је Заједничко веће општина.

Поред Мијаиловића у делегацији су биле и две клупске легенде, потпредседник клуба Јован Куле Аћимовић и тренер ветеранске екипе Милош Шестић. Ово је прва званична посета представника Црвене Звезде Заједничком већу општина и српским институцијама на овом подручју.

До реализације ове посете на којој је договорено неколико програмских садржаја који би требало де буду реализовани у будућности, дошло је након низа ранијих састанака и посета београдском клубу.

Црвена Звезда различит вид сарадње има и у другим срединама, како у Србији тако и ван њених граница, па је ова посета Вуковару само логичан след када су активности овог клуба у питању.

У неком ранијем периоду, у више наврата, на овом простору гостовали су ветерани Црвене Звезде који су играли пријатељске сусрете са тимовима у Вуковару и околини. Иако се тема састанка односила пре свега на рад са млађим селекцијама у разговорима нису заобиђени ни ветерани.

Велику заслугу за долазака делегације Црвене Звезде у Вуковар има члан Одбора за културу и спорт Заједничког већа општина Никола Никица Гагулић који је овом приликом добио и посебно признање од стране Црвене Звезде за дугогодишњу сарадњу.

Ostale vesti