ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

30.12.2019.НАСТАВЉА СЕ САРАДЊА ЗАЈЕДНИЧКОГ ВЕЋА ОПШТИНА И МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Вуковар, 30.12.2019.- Делегација из Републике Србије на челу са државним секретаром Министарства локалне управе и самоуправе Иваном Бошњаком и начелником Мачванског управног округа Владаном Красавцем посетила је 30. децембра Заједничко веће општина у Вуковару и том приликом уручили 325 пакета намењених деци. Пакете пуне слаткиша поклонили су српској деци са жељом да им улепшају новогодишње и божићне празнике и са циљем да успоставе још јачу сарадњу са Заједничким већем општина.

Леп гест за српску децу са подручја деловања Заједничког већа општина иницирао је државни секретар Иван Бошњак који је у сарадњи са Пројектним центром ЗВО-а омогућио да пакетићи стигну у Вуковар и деци улепшају предстојеће празнике. Ова акција само је једна у низу којих би, према речима државног секретара, у наредном периоду требало бити много више.

У периоду око православног Божића Заједничко веће општина испоручиће 325 слатких пакета српским општинама и местима где живе Срби. Ову донацију у виду новогодишњих пакетића добиће деца из социјално угрожених породица са нашег подручја.