ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

11.12.2019.ПОЧИЊЕ ПРОЈЕКАТ „УЧИМО ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ“

Вуковар, 11.12.2019. – У просторијама Заједничког већа општина одржан је радни састанак између представника ове институције и директора школа чији ће ученици бити део пројекта „Учимо за бољу будућност“.

Носилац овог једногодишњег пројекта Министартсва науке и образовања је Заједничко веће општина, а у пројектне активности су укључени ученици седмих и осмих разреда основних школа из Трпиње, Неогславаца и Маркушице.

Укупно 24 радионице под називима „Медијска писменост“ и „Финансијска писменост“ ће се одржавати у Техничкој школи „Никола Тесла“ у Вуковару, а проводиће их наставници Драган Милановић и Мирослав Каран.

На данашњем састанку са директорима школа је договорено да ће се радионице одржавати суботама у времену између 9 и 10 часова. Учествоваће до 25 деце, а радионице ће трајати два школска часа. За сву децу обезбеђен је превоз. Прва радионица почиње 14. децембра ове године, а траје до краја школске године.

Састанку су присуствовали председник Заједничког већа општина Срђан Јеремић, председница Одбора за образовање ЗВО Милица Стојановић, водитељка и чланица пројектног тима ЗВО-а Николина Докић и Јелена Парабућски, директори основних школа Трпиња и Негославци Бранислав Даниловац и Весна Вујић, директор Техничке школе „Никола Тесла“ Ђорђе Лукић те секретар ЗВО-а Винко Лазић.