ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

11.10.2019.ОДРЖАНА ФИНАЛНА ФИШИЈАДА У ОРГАНИЗАЦИЈИ ЗАЈЕДНИЧКОГ ВЕЋА ОПШТИНА

Вуковар, 11.10.2019. - Од пролећа до јесени на подручју источне Славоније, Барање и западног Срема, односно на простору које покрива Заједничко веће општина, у организацији различитих удружења одржано је десетак фишијада на којима се по правилу окупља двадесет и више такмичара. Они најбољи, учесници су завршног такмичења које се одржава у организацији Одбора за привреду Заједничког већа општина.

Тако је било и ове године када су се испред вуковарског ресторана „Морнар“ поново окупили најбољи фиш мајстори и закували своју чорбу.

Иако се ради о манифестацији која је такмичарског карактера и организатори и учесници ипак у први план стављају међусобно дружење.

Трочлана комисија у саставу Славујко Јерковић – Спречо, Милан Чупић и Жељко Лапчевић по сопственом признању имала је веома тежак задатак да у доброј конкуренцији одабере најбоље скувани фиш. Титула за ову годину отишла је у руке Давора Петровића из Вуковара, друго место освојио је Ивица Марић, а треће је припало Синиши Недељковићу. Награде најбољима као и прелазни пехар шампиону уручио је у име организатора председник Заједничког већа општина Срђан Јеремић.