ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

01.08.2019.ДЕЛЕГАЦИЈА ЗВО-А НА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА

Стара Пазова, 1. август -  На позив руководства Општине Стара Пазова, делегација Заједничког већа општина боравила је у четвртак на обележавању дана ове Општине који је окупио многобројне особе из друштвено-политичког живота, не само ове Општине, него и шире.

Ова прилка искориштена је и за разговоре око будуће сарадње између Заједничког већа општина и Општине Стара Пазова. Тако је договорено да ће већ у среду делегација Општине Стара Пазова посетити Заједничко веће општина како би разговарали о конкретним облицима сарадње и повезивања, а договорено је и да се култна емисија "Жикина шареница" 21.септембра емитује директно из Вуковара са платоа храма Св. Николаја, док би се други дан ова емисија емитовала из Старе Пазове.

 

Јучерашњи дан искориштен је и да се договори да ће се Споразум о сарадњи између Заједничког већа општина и Општине Стара Пазова потписати у наредних месец дана чиме ће се сарадња између наше институције и ове богате сремске Општине подићи на један виши и квалитетнији ниво.


Прослави дана Општине присуствовали су Срђан Јеремић као председник Заједничког већа општина и Ђорђе Ћурчић као заменик жупана Вуковарско-сремске жупаније и потпредседник Заједничког већа општина