ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

29.07.2019.ЗАВРШЕН МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „СЛОБОДАН ТИШОВ ЛУЈО“

Претходне две недеље играо се Меморијални турнир у малом фудбалу „Слободан Тишов Лујо“, а завршно вече и финалне утакмице одигране су 28. јула. Традиционални меморијални турнир већ шесту годину узастопно успешно организује Удружење младих „Реакција“ из Вуковара. 

Турнир се играо у три категорије, ветеранској, пионирској и сениорској. Ветеранска конкуренција окупила је пет екипа, пионирска шест, а сениорска укупно 15 екипа који су на почетку били распоређени у три групе. У финалу сениорске конкуренције славила је екипа „Протеин Бобота“ која је са 4:3 била боља од екипе „Панић транс“.

Победничкој екипи припала је награда од 15 хиљада куна, другопласирана екипа освојила је седам хиљада, трећепласирана три хиљаде док су четвртопласирани играчи добили награду од 500 куна. Организатори су по завршетку финалне утакмице доделили и награде најуспешнијим играчима у свим категоријама.

Златни спонзор турнира било је, као и прошле године, Заједничко веће општина, а самостални стручни сарадник за спорт у ЗВО-у Никола Гагулић доделио је награде најбољима у сениорској конкуренцији.