ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

11.07.2019.ПОКРЕНУТА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА НЕМАЊУ КОЈЧИЋА

Заједничко веће општина покренуло је нову хуманитарну акцију под називом „Колица за Немању“ с циљем помоћи паракаратисти из Даља Немањи Којчићу. Он је након тешке саобраћајне несреће 2009. године остао непокретан и прикован за колица. Упркос  томе, Немања је наставио да се бави са каратеом који је тренирао и пре удеса. У том спорту постигао је одређене успехе. За једноставније бављење паракаратеом недостају му нова, лакша  и прилагођенија колица. Осим спорта, лакша колица би Немањи олакшала и основне животне потребе и дневне активности као што је на пример могућност самосталног уласка и изласка из аутомобила.

Због свега тога у Заједничком већу општина је одлучено да се крене у нову хуманитарну акцију под називом „Колица за Немању“  у оквиру које ће се сакупљати средства за нова колица. У акцију је укључен и организациони одбор малофудбалског турнира „Данијел Поповић“ у Даљу који је управо у току и на којем се такође прикупљају потребна финансијска средства.

Акција је започела 10. јула, а трајаће до 4. септембра, а можда и краће ако се у ранијем року прикупи нешто мање од 32 хиљаде куна колико је потребно за колица ове врсте.

 

Сви који то желе могу уплатити средства на рачун у Адико банци посебно отворен за ову акцију:

ХР60 2500 0091 5011 4934 9

Опис плаћања: За Хуманитарну акцију „Колица за Немању“

Приматељ: Заједничко вијеће опћина

Позив на број: Датум уплате

Свифт код за уплате из иностранства: ХААБХР22