ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

25.06.2019.СИНЂЕЛИЋЕВИ ВЕТЕРАНИ ПОНОВО НА ТРОНУ

Расплет овогодишње фудбалске лиге ветерана одиграо се у суботу и недељу 22. и 23. јуна на терену ФК Синђелић у Трпињи. У плеј-офу за титулу првака надметали су се Хајдук Мирко из Мирковаца, Вутекс-Слога из Вуковара, Синђелић из Трпиње и Слога из Борова.

У полуфиналним утакмицама боровска Слога је савладала ветеране Хајдук Мирка резултатом 5:2, а у другом сусрету између Синђелића и Вутекс-Слоге славили су Трпињци с убедљивих 4:0.

У такмици за треће место Хајдук Мирко победио је Вутекс-Слогу са 2:0, а идентичан резултат остварен је и у финалу између Синђелића и Слоге. Бољи су били Трпињци који су головима Радића и Гајчића славили са 2:0 и тако поново освојили пехар Фудбалске лиге ветерана Заједничког већа општина.

Победницима је на успеху честитао Срђан Јеремић, председник институције која је и оснивач и покретач лиге, односно Заједничког већа општина. Он је након финалне утакмице победницима уручио пехар и као посебну награду комплет дресова за целу екипу Синђелића.

Јеремић је рекао да ће Заједничко веће општина радити на томе да Лига од наредне године буде још масовнија. Наиме, у сарадњи са Фудбалским савезом Србије и Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину АП Војводина Заједничко веће општина покушава да набави одређени контигент додатне опреме, али да учини и један искорак у смислу проширења лиге ветеранским екипама из Србије како би ово такмичење подигли и на један виши ниво.

И за остале екипе учеснице плеј-офа Заједничко веће општина је обезбедило пехаре, а дружење фудбалера из ова четири клуба настављено је након финалне утакмице у просторијама Синђелића на такозваном трећем полувремену, уз закуску и пиће.