ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

23.04.2019.СВЕЧАНО ОТВОРЕН ПРОЈЕКТНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕДНИЧКОГ ВЕЋА ОПШТИНА

Пројектни центар Заједничког већа општина нови је сектор у оквиру ове српске институције који је свечано отворен 23. априла. Он ће у будућности бити на услузи првенствено ЗВО-у за писање пројеката, али и свим другим организацијама, институцијама и удружењима који постоје на подручју деловања ЗВО-а. 

- Бићемо на услузи и свим нашим приведницима, обртницима и ОПГ-овима, дакле свима онима који се буду интересовали о томе који су то актуелни пројекти и какви су пројекти у најави. Наши људи ће им увек помоћи код писања пројеката или правдања средстава. Људи често нису сами оспособљени за то, а ми од сада имамо и техничке и кадровске могућности да им то омогућимо. Циљ свега је да што више људи дође до бесповратних средстава и на тај начин обезбеде себи посао или проширење посла. То ће бити и сигуран знак останка и опстанка нашег народа на овом простору што је ЗВО-у примарни циљ – истакао је приликом свечаног отворења Пројектног центра председник ЗВО-а Срђан Јеремић.

У овом тренутку ће четири особе радити у Пројектном центру, a ускоро ће бити именован и његов водитељ.На отварању новог тела ЗВО-а присутни су били бројни представници друштвеног и политичког живота Срба са истока Хрватске.