ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

31.03.2019.ЗВО УРУЧИО ПАКЕТЕ ПОВОДОМ РОЂЕНДАНА УДРУЖЕЊА ПЧЕЛИЦЕ

Бели Манастир, 31.03. -  Удружење родитеља и деце "Пчелице" из Белог Манастира прославило је свој девети рођендан.

Прослава је започела обраћањем председнице удружења Жељане Ристић која је поздравила присутне госте и кратко се осврнула на протеклих девет година постојања удружења.

Деца из "Пчелица" одржала су и један прикладни програм, у ком су млађи чланови рецитовали и одиграли две дечије игре, док су Милан и Момир, чланови удружења од прве године рада, показали своје вештине на хармоници.

Рођендану су присуствовали и градоначелник Белог Манастира Томислав Роб, председница ГО СДССа у Белом Манастиру Светлана Жарковић, председница Скуд-а"Јован Лазић " Светлана Пешић, председница Суж-а" Дукат " Радмила Огњеновић, свештеници српске православне цркве Драган Вукадиновић и Владо Кљајић те многобројни родитељи и родбина деце која су чланови удружења. 

У име Заједничког већа општина слављеницима је пакет препун разноврсних слаткиша уручила Светлана Жарковић и на тај начин обрадовала најмлађе чланове овог удружења.

Заједеничко веће општина помагало je рад "Пчелица"и у претходном периоду, како финансијски тако и кроз поклон пакетe која су поводом Божића добила сва деца из овог удружења.

После програма следило је заједничко фотографисање и закуска уз дружење.