ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

30.03.2019.ЗВО ВОДИО МЛАЂЕ ПИОНИРЕ БСК-А НА УТАКМИЦУ ПРОТИВ ВРШЊАКА ИЗ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Београд, 30.03. - ФК БСК Бијело Брдо, са својом генрацијом млађих пионира гостовало је протеклог викенда код ФК Црвена Звезда из Београда.

Пун аутобус деце и родитеља провели су незабораван дан и целодневни програм који су имали од стране домаћина је нешто што ће сви, а посебно деца носити дуго у себи, препуни емоција и позитивних утисака које носе са популарне Маракане.

Деца су у програму од стране домаћина ФК Црвена Звезда Београд имала следеће активности: посета музеју, трофејној сали клуба, пријем у чланство, добијање на поклон Звездиних чланских карата, одигравање пријатељске утакмице са вршњацима из Звезде, где су поражени високим резултатом 7:1, али је резултат ипак био у другом плану. Наша деца су извела првотимце Звезде на центар пред првенствену утакмицу Звезда – Мачва где су се заједно фотографисали. Целокупни програм је завршен заједничким гледањем наведене првенствене.

Стручни штаб су представљали Никола Гагулић (тренер) и Давор Новаковић (помоћни тренер).

Важно је напоменути да је велики допринос у организацији и одласку пружило Заједничко Веће Општина Вуковар, на челу са председником Срђаном Јеремићем, а вођа пута био је самостални стручни сарадник за спорт у ЗВО-Вуковар Никола Гагулић који је уједно и тренер у ФК ''БСК'' Бијело Брдо.

- Ово је био незабораван дан за нашу децу и родитеље, а било их је из: Боботе, Бијелог Брда,Даља,Пачетина,Трпиње,Вере,Бршадина и Маркушице. Хвала много нашој Звезди, која је и овог пута показала колико је велик клуб. Ово је само једна у низу активности коју ћемо понављати надам се и више пута годишње, а укључујући и друге заинтересоване клубове са ових простора. Хтео би напоменути да смо осим наведених активности на обострано задовољство тога дана потписали и уговор о пословно-техничкој сарадњи ФК 'Црвена Звезда и ФК ''БСК'' Бијело Брдо који садржи веома значајне активности и омогући ће нашој деци са ових простора напредак у спортској каријери која је пред њима – изјавио је Никола Гагулић.