ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

21.01.2019.ПОСЕТА УПРАВИ ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Београд, 21.01. - На иницијативу Никице Гагулића, дугогодишњег спортског активисте на нашем подручју, у понедељак је у просторијама ФК Црвена звезда одржан заједнички радни састанак између представника Управе ФК Црвена звезда, Заједничког већа општина и ФК БСК из Бијелог Брда.

Циљ састанка био је сагледати могућности за јаче повезивање између ФК Црвена звезда и фудбалских клубова са нашег подручја како би се кроз интензивнију сарадњу обезбедила помоћ нашим клубовима у погледу помоћи у опреми, организовању одласка деце са подручја деловања Заједничког већа општина на одређене утакмице које се буду играле на познатој „Маракани“, али и сагледавање начина да се одређени перспективни фудбалери из наших клубова опробају у овом клубу који има изванредне услове за рад и придаје велику пажњу раду са младим талентованим играчима.

Председник Заједничког већа општина Срђан Јеремић је и као потпредседник Спортског рекреативног друштва Срба у Хрватској изразио жељу да се у току ове године ФК Црвена звезда повеже са овом кровном спортском институцијом Срба у Републици Хрватској, а што је поздрављено и подржано од саговорника из Црвене звезде.

Срђан Јеремић искористио је ову прилику да позове руководство Црвене звезде да посети Заједничко веће општина како би их на лицу места упознао са радом наше институције, али и са представницима клубова који делују на подручју ЗВО-а. Овај позив је одмах прихваћен па се састанак у Вуковару може очекивати током овог пролећа.

Овом састанку присуствовали су и представници највише рангираног клуба са овог подручја, а који делује у месту са већински српским становништвом. Ради се о ФК БСК из Бијелог Брда. Испред овог клуба састанку су присуствовали председник Јово Вуковић и Горан Вуковић.

Пренели су саговорницима информације о тренутном стању у клубу који се сада такмичи у Другој хрватској фудбалској лиги, плановима за будућност као и жељу да се кроз међусобне тежње односе отвори простор за афирмацију младих играча из овог, али и других наших клубова који имају потенцијал како би им се пружила шанса да се опробају у овако великом и значајном клубу који је кроз своју историју изнедрио бројна велика имена у историји фудбала.

Испред руководства ФК Црвена звезда госте су примили председник Управног одбора Светозар Мијаиловић и почасни председник клуба легендарни Драган Џајић.