ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

02.12.2018.ХУМАНИТАРНИ МАЛОФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗА ПОМОЋ ПОРОДИЦИ БОГУНОВИЋ

Загреб, 2.12. -У простору спортске дворане Опште православне гимназије Kантакузина Kатарина Бранковић у Загребу одржан је хуманитарни турнир у малом фудбалу. Циљ овога турнира био је сакупити средства за породицу самохраног оца Ђурe Богуновића и његових четверо деце који живе у неадекватним условима - у кући без крова у Kарину Доњем у Далмацији.

Овај хуманитарни турнир организовало је Спортско рекреативно друштво Срба у Хрватској чији је оснивач и Заједничко веће општина. На турниру је учествовало осам екипа из Загреба, Вуковара, Пакраца, Гомирја и Војнића. Заједничко веће општина је на овај турнир послало три екипе и са поносом можемо рећи да су прва два места припала момцима са нашег подручја. Наиме, прво место освојила је екипа „Бата – Борово“, а друго екипа „Рекреатива“. Треће место припало је екипи „ВСНМ Пакрац“.

У име Заједничког већа општина, које је сносило целокупан трошак одласка и учешћа на турниру, свим играчима захвалио се председник Срђан Јеремић који је указао на висок ниво и добру организованост Срба на истоку Републике Хрватске када су у питању фудбалски клубови те се захвалио свим учесницима што су, осим добре игре, показали и велику хуманост и помогли у сакупљању финансијске помоћи за ову храбру породицу којој је највећа жеља саградити кров на кући. Трећа екипа са овог подручја која је узела учешће на турниру била је екипа „Вутекс Слога“.