ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

26.10.2018.НОВИ ИЗГЛЕД КНИНСКОГ СТУДИЈА ТЕЛЕВИЗИЈСКЕ ПРОДУКЦИЈЕ ЗВО-А

Председник Одбора за медије ЗВО-а Срђан Колар, заједно са дугогодишњим сниматељем и монтажером Дарком Ковачем, те уредницом емисије Хроника Славоније, Барање и западног Срема Јадранком Јаћимовић, током службене посете Книну окончао је процес опремања книнског студија и његовог пуштања у рад. Иако је првобитна поставка студија била смештена у просторијама општине Бискупија, просторије у Книну које су, од ове године у најму ЗВО-а, биће приступачније и функционалније за реализацију телевизијских прилога које долазе из ових крајева Хрватске. 

Поред студијског простора за потребе снимања, постављена је и савремена монтажа, али и нова техника за потребе снимања на терену. Финализацију адаптације книнског студија обишла је и заменица жупана Шибенско-книнске жупаније Ања Шимпрага. 

Овај студио дугогодишња је тежња ЗВО-а и телевизијске продукције да се побољша начин рада, као и функционисања екипе на терену, како би се обезбедио што бољи и бржи проток информација и медијска покривеност простора Лике и Далмације.