ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

05.08.2018.ЗАВРШЕН ТУРНИР "СЛОБОДАН ТИШОВ - ЛУЈО"

Вуковар, 5.8. - На стадиону Вутекс слоге у Вуковару одигране су финалне утакмице Меморијалног турнира у малом фудбалу " Слободан Тишов - Лујо " који већ традиционално организује удружење младих " Реакција " из Вуковара.

Победник овогодишњег турнира је екипа “Панић Транс” која је у финалној утакмици са 5:2 победила екипу “Универзал Шид” и освојила прву награду од 15.000 куна. Треће место је изборила екипа “Кафе бар Уно-Бата” која је била боља од екипе “Кафе бар Спорт” са резултатом 5:3. Награду за фер-плеј добила је екипа “Кафе бар Уно-Бата".

Награде најбољим екипама и појединцима уручио је председник Заједничког већа општина из Вуковара Срђан Јеремић, а ЗВО је било златни спонзор турнира. Јеремић је обећао пуну подршку ове институције српске заједнице свим активностима и догађајима које организују институције, организације и удружења која окупљају припаднике српске заједнице са подручја града Вуковара.

- Узимајући у обзир чињеницу да град Вуковар не издваја довољна средства за рад удружења која окупљају припаднике српске заједнице, неопходно је да иза таквих активности стане и исте подржи Заједничко веће општина - рекао је Јеремић и додао да оваква и слична друштвена дешавања могу и надаље рачунати на потпуно разумевање и конкретну помоћ Заједничког већа општина.