ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

19.12.2017.РАДНИ САСТАНАК У ТЕХНОСТАНУ

Вуковар, 19.11. – Председник ЗВО-а Срђан Јеремић и председник одбора за људска права ЗВО-а Јован Влаовић одржали су радни састанак са директором друштва Техностан д.о.о. Кристијаном Ловреншчаком и руководиоцем енергетских делатности Жељком Бакулом.

Тема разговора било је решавање проблема плаћања режијских трошкова за грејање у рачунима које издаје Техностан као и појашњавање одређених ставки рачуна од стране представника друштва.

Јован Влаовић је упознао представнике Техностана да постоји отпор корисника везан за плаћање фиксних трошкова те је исте замолио за појашњење од чега се фиксни трошкови састоје, како се обрачунавају и зашто су неке особе, иако су се издвојиле или су искључене из система грејања, обавезне плаћати фиксне трошкове.

Представници ове вуковарске градске фирме изразили су спремност на сарадњу са свим корисницима који им се обрате са замолбом за помоћ око појашњења ставки рачуна, као и спремност прихватања могућности склапања нагодбе или оброчне отплате заосталих дуговања корисника.

Срђан Јеремић је напоменуо како је Техностан д.о.о. фирма у власништву града и скренуо пажњу на законску обавезу равномерне заступљености припадника српске националне мањине у структури запослених.