ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

29.11.2017.САСТАНАК У РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈИ ВОЈВОДИНЕ

Нови Сад, 29.11. - Делегација Заједничког већа општина посетила је Радио-телевизију Војводине. Са овом медијском кућом ЗВО има дуготрајну и квалитетну пословну сарадњу на начин да РТВ емитује на својим каналима емисију ТВ продукције ЗВО-а "Хроника Славоније, Барање и западног Срема". Такође, емитовани су и други садржаје који су произведени у оквиру ТВ продукције ЗВО-а.

Са генералним директором Миодрагом Копривицом и директорком програма РТВ-а Соњом Кокотовић разговарало се о могућностима унапређења постојеће сарадње и њено подизање на један виши ниво. У том смислу договорено је да ће РТВ у наредних седам дана послати у ЗВО своје стручне људе који ће извршити обуку новинара везано за одређене сегменте новинарског рада те да ће помоћи ЗВО-у у покретању властитог портала. Исто тако, договорено је да ће РТВ, у складу са својим могућностима, технички помоћи рад ТВ продукције ЗВО-а. 

Представници ЗВО-а упознати су са радом хрватске мањинске редакције на овом јавном сервису, а добијене информације требале би ојачати позицију ЗВО-а у борби за квалитетније праћење рада свих аспеката деловања српске заједнице у Републици Хрватској.