ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

17.10.2017.ЈЕРЕМИЋ И ЋУРЧИЋ КОД ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА СПОРТ И У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ У НОВОМ САДУ

Нови Сад, 17.10. - Председник Заједничког већа општина Срђан Јеремић и заменик вуковарско-сремског жупана Ђорђе Ћурчић, који је уједно и заменик председника ЗВО-а, разговарали су у Новом Саду са покрајинским секретаром за спорт и омладину Владе Аутономне покрајине Војводине Владимиром Батезом и директором Градске библиотеке Новог Сада Драганом Којићем.

Председник Заједничког већа нагласио је конретне закључке састанка, а то је помоћ основним школама и вртићима на нашем подручју, у смислу потребне литературе за попуњавање библиотека, лектирних наслова, те спортске опреме.

“Господин Батез ће почетком следећег месеца посетити Заједничко веће општина где ће бити организован сусрет са представницима овдашњих спортских клубова и том приликом ће сви клубови добити поклоне у виду спортске опреме. Договорено је да ће Покрајински секретаријат за спорт и омладину почети интензивније и више помагати рад овдашњих спортских клубова како кроз донирање опреме тако и кроз организовање кампова у које ће се укључити и деца са подручја деловања ЗВО-а те друге облике међусобне сарадње “, рекао је Јеремић.

У знак пријатељства и искрене воље за сарадњом покрајински секретар за спорт и омладину поклонио 10 кошаркашких лопти за децу која похађају школу кошарке на нашем подручју.

“Тема разговора са директором Градске библиотеке Нови Сад Драганом Којићем била је помоћ у књигама за наше вртиће и школе. У том смислу договорено је да ће до краја године све наше основне школе и вртићи у којима се програм образовања и васпитања одвија на српском језику и ћириличном писму добити донацију књига за предшколски и школски узраст , пре свега лектире, али и друге књиге”, истакао је Јеремић и додао да ће сарадња бити настављена.