ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

10.08.2017.ДЕЛЕГАЦИЈА ЗВО-а НА САСТАНКУ У ПРИВРЕДНОЈ КОМОРИ СРБИЈЕ

Делегација Заједничког већа општина, на челу са новоизабраним председником Срђаном Јеремићем, посетила је деветог августа Привредну комору Србије где је договорено на које ће се начине општине, које припадају под ингеренције ЗВО-а, што боље представити заинтересованим инвеститорима из Републике Србије и на тај начин у будућности отварати нова радна места.

Био је то други по реду састанак представника ЗВО-а у Привредној комори након што је на иницијалном састанку договорено да све општине припреме презентације о својим инвестиционим плановима са циљем да се кроз потенцијална улагања из Републике Србије подигне ниво запослености припадника српске заједнице на овом подручју. 

Поред председника ЗВО-а, на састанку су били присутни и председник одбора за привредну ЗВО-а Рајко Лукић и начелник општине Борово Зоран Баћановић. Испред Привредне коморе Србије на састанку су били директор сектора за економске односе са иностранством Ненад Ђурђевић, саветник за регионалну сарадњу и иницијативе Милија Цвијовић, руководилац Александар Радовановић и саветница председника ПКС-а Даница Миловановић.