ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

30.10.2015.ПРИЈАВНИЦЕ ЗА СМОТРУ СРПСКОГ ФОКЛОРА

Заједничко веће општина у склопу својих редовних активности по четврти  пут организује културну манифестацију под називом Смотра српског фолклора Славоније, Барање и западног Срема. Смотра ће одржати 28. новембра 2015. године у Наставо-портској дворани у Белом Манастиру ул. Школска бб са почетком у 19. 00 часова.

Пријавницу за Смотру можете преузети овде те вас молимо да нам исту попуњену вратите на адресу Заједничког већа општина, Е. Кватерника 1 32 000 Вуковар, или на е-маил obrazovanje@zvo.hr .

Рок за пријаве је 15.11.2015.г.

Уколико нисте заинтересовани за учешће на фестивалу или сте из било којег разлога спречени молим Вас да нас о томе такођер обавестите.

За све додатне информације можете се обратити у Одбор за образовање, културу и спорт Заједничког већа општина или на тел. 032/422-750

Након завршета програма организована је вечера за све учеснике и узванике у Великој Сали Хотела Патрија у Белом Манастиру.

Све трошкове, као и трошкове превоза учесника аутобусом у потпуности покрива Заједничко веће општина из средстава добијених на име пројекта од Савјета за националне мањине Републике Хрватске, Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за информисање и културу Владе АП Војводине.

 

С поштовањем,

Одбор за образовање, културу и спорт

Слободан Живковић, проф.