ARHIVA

DOKUMENTI I IZVEŠTAJI

LIGA VETERANA

LINKOVI

VIDEO PRILOZI

TV EMISIJA Hronika SBIZS

JAVNA NABAVA

Login forma

29.09.2015.ПОЗИВ НА СМОТРУ ДЕЧИЈЕГ ФОЛКЛОРА

Заједничко веће општина у склопу својих редовних активности организује традиционалну културну манифестацију под називом Фестивал дечијег фолклора која се ове године одржава дванаести пут.

Домаћин овогодишњег фестивала КУД „Ђоко Патковић“ из Боботе, ове године угостиће најмлађе фолклораше 10. октобра 2015. године у простору Спортске дворане ОШ Бобота у Боботи.

Пријавницу можете преузети овде, те вас молимо да нам исту попуњену вратите на адресу Заједничког већа општина, путем електронске поште, obrazovanje@zvo.hr закључно до 05. октобра 2015. г. у 12,00 часова.

Уколико нисте заинтересовани за учешће на фестивалу или сте из било којега разлога спречени молим Вас да нас о томе такођер обавестите.

За све додатне информације можете се обратити у Одбор за образовање, културу и спорт Заједничког већа општина или на тел. 032/422-750.

Све трошкове организације, као и трошкове превоза учесника аутобусом у потпуности покрива Заједничко веће општина из средстава добијених на име пројекта од Савјета за националне мањине Републике Хрватске.

 

Одбор за образовање, културу и спорт    

 

Слободан Живковић, проф.

председник Одбора